Дистанційна форма навчання група 033-КК
Виробниче навчання - переглянути
Новітні технології в кондитерському виробництві - переглянути
Сучасний декор кондитерських виробів - переглянути
Організація виробництва та обслуговування - переглянути
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів - переглянути
Устаткування пiдприємств харчування - переглянути
Сучасне кондитерське виробництво - переглянути
Організація виробництва та обслуговування - переглянути
Хімія - переглянути
Біологія і екологія - переглянути
Фізика та астрономія - переглянути
Алгебра - переглянути
Геометрія - переглянути
Інформатика - переглянути
Українська мова та література - переглянути
Українська мова та література: олімпіада І етап - переглянути
Захист Вітчизни. Охорона праці - переглянути
Зарубіжна література. Англійська мова - переглянути
Психологічні основи профетики - переглянути
Географія - переглянути
Історія України - переглянути
Фізична культура - переглянути
Інтеграція у трудову діяльність - переглянути