Меню сайту
Ми в YouTube
Абітурієнту - 2021
Лаборант ХБА
Відеопрезентація
Ми у Фейсбуці
Корисні посилання
Міністерство освіти і науки України
Приват БАНК-24
Календар
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Наші координати
07700, Київська область, м.Яготин, вул.Київська,6. тел.0961506213;0661684696 E-mail:yagotincpto@ukr.net
Погода в Яготині
Головна » 2019 » Червень » 7 » Профорієнтаційна робота триває!!!
17:54
Профорієнтаційна робота триває!!!

   У молодшому шкільному віці в дітей формується перший інтерес до професій та трудової діяльності, розвивається самосвідомість дитини. У процесі розвитку учень збагачує свою свідомість різноманітними уявленнями про світ професій. Саме тому дуже важливо створити максимально різноманітну палітру вражень про світ професій у молодшого школяра, щоб потім, на основі цього матеріалу, дитина могла аналізувати професійну сферу більш свідомо й почуватися впевнено в дорослому житті. Завдання нашого колективу: проводити профорієнтаційну роботу, починаючи з початкової ланки школи.
   07.06.2019 року представники колективу ДПТНЗ «Яготинський центр професійно-технічної освіти» побували у літньому мовному таборі «Веселка» школи №2 м. Яготин, де продемонстрували майстер - клас «Оформлення медових пряників айсингом». Майстри виробничого навчання Євсович Оксана Миколаївна та Надточій Світлана Миколаївна кожному з таборян  презентували подарунковий медово-імбирний пряник у вигляді метелика та пряник, який учні повинні були прикрасити айсінгом на власний смак. Майстри розповіли рецепт та технологію приготування тіста для пряників, поділилися кулінарним рецептом айсінгу та показали майстер- клас з оздоблення кондитерських виробів. Учні уважно слухали  і спостерігали за вмілими рухами майстрів, за допомогою яких звичайні пряники перетворювалися на кондитерські шедеври. І ось настала найцікавіша мить майстер-класу, коли кожен з таборян самостійно оздоблював свого пряника – метелика. Як і справжні кондитери, учні школи використовували кондитерські пакетики з різнокольоровими айсінгами. А потім на малят чекав ще один сюрприз. Світлана Миколаївна та Оксана Миколаївна презентували шоколадний фонтан і запропонували учням самим спробувати зробити кейк-попси. Один за одним учні робили і куштували неймовірні смаколики.
   Ми впевнені, що завдяки проведеному майстер-класу школярі дізналися про професію кондитер, виявили інтерес до запропонованих оздоблювальних технік і взагалі до світу професій.

Переглядів: 247 | Додав: Yagotyncpto | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: