Меню сайту
Ми в YouTube
Абітурієнту - 2021
Лаборант ХБА
Відеопрезентація
Ми у Фейсбуці
Корисні посилання
Міністерство освіти і науки України
Приват БАНК-24
Календар
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Наші координати
07700, Київська область, м.Яготин, вул.Київська,6. тел.0961506213;0661684696 E-mail:yagotincpto@ukr.net
Погода в Яготині
Головна » 2019 » Червень » 27 » ВИПУСКНИЙ 2019!!!
13:00
ВИПУСКНИЙ 2019!!!

             27 червня у Яготинському центрі професійно-технічної освіти відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам2019 року. З теплими та напутніми словами до випускників і їхсхвильованих батьків звернувся  директор Ситніков Ярослав Олександрович.

             Він подякував випускникам, що свого часу вони вибрали саме Яготинський центр професійно-технічної освіти. Ярослав Олександрович висловив сподівання, що всі випускники, а іх цього річ 114, успішно продовжать свій життєвий шлях , а також  наголосив що їхнє навчання від сьогодні не завершується, адже освіта триває протягом життя .У майбутньому, директор побажав випускникам бути оптимістами і, незважаючи на життєві перешкоди, завжди йти до своєї мети: «Три  роки тому ви прийшли до стін нашого центру ще, можна сказати, дітьми. Зараз ви – молоді люди, освічені й амбітні. Переконаний, що у більшості з вас у подальшому житті все складеться якнайкраще, бо ваша кар’єра залежить саме від вашого прагнення, підтримки батьків і педагогічної мудрості наставників».

             Після привітання почесних гостей свята наказом директора навчального закладу листи-подяки отримали батьки, діти яких протягом трьох років сумлінно ставились до навчання, брали активну участь у науковому, спортивному та громадськомужитті центру, з відповідальністю ставились до виконання завдань. У свою чергу зі словами подяки до викладачів та батьків звернулися випускники Кириченко Павло та Курочкіна Надія.

             Самими  хвилюючими були їх слова – звернення до батьків: «Ваша любов, безмірна та відкрита, надає сили у часи розчарувань та надихає під час негараздів».
             Від імені батьків випускників слово для привітання взяли Галина Ігнатенко та Світлана Приходько «Хочемо висловити подяку дирекції Яготинського центру професійно-технічної освіти, викладачам, майстрам виробничого навчання  за високий професіоналізм і компетентність, цілеспрямованість і клопітку працю! За те, що ви підтримували, навчали, давали мудрі поради і терпіли всі витівки наших дітей. Ви вміло вели їх по стежках любові і доброти, запалювали в їх серцях вогник допитливості, віри у справедливість, віри в себе! Ми дякуємо вам за творче ставлення до роботи, ентузіазм, відкритість і доброзичливість. Бажаємо вам благополуччя, терпіння і оптимізму, успіхів у вашій нелегкій, але такій важливій праці».
             Кілька яскравих концертних номерів стали чудовим доповненням до святкової  атмосфери заходу.
             Завершилося свято загальною фотографією на пам’ять та феєричним виступом випускників.
Маємо надію, що кожна молода людина, що отримала того дня диплом, виправдає надії своїх наставників-викладачів та гордо нестиме звання випускника Яготинського центру професійно-технічної освіти. Хай вам щастить, дорогі наші випускники!

Переглядів: 265 | Додав: Yagotyncpto | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: