Меню сайту
Ми в YouTube
Абітурієнту - 2021
Лаборант ХБА
Відеопрезентація
Ми у Фейсбуці
Корисні посилання
Міністерство освіти і науки України
Приват БАНК-24
Календар
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Наші координати
07700, Київська область, м.Яготин, вул.Київська,6. тел.0961506213;0661684696 E-mail:yagotincpto@ukr.net
Погода в Яготині
Головна » 2020 » Лютий » 28 » Дуальний урок «Технологія нанесення декоративної штукатурки - короїд»
15:39
Дуальний урок «Технологія нанесення декоративної штукатурки - короїд»

   Проведено відкритий дуальний урок «Технологія нанесення декоративної штукатурки - короїд» Викладач спец.дисциплін Більда О.В. ознайомила та закріпила знання на прикладі застосування новітніх матеріалів та технології виконання декоративної штукатурки - короїд.
   Мета: ознайомлення з технологією нанесення декоративної штукатурки короїд, відпрацювання прийомів нанесення декоративної штукатурки, використання елементів новизни, спрямованих на забезпечення якості й ефективності виробничого навчання.
   Завдання: передача викладачем та майстром свого досвіду шляхом прямого і коментованого показу послідовності дій, методів, прийомів і форм виробничої діяльності; спільне відпрацювання методичних прийомів нанесення декоративної штукатурки;
   На сьогоднішній день люди давно відмовилися від типових сірих будинків і просто побілених стін. Кожен прагне до індивідуальності, особливо в оформленні свого будинку.
   Один з варіантів зміни зовнішнього вигляду будинку - це нанесення декоративної штукатурки. Розглянемо технологію нанесення декоративної штукатурки «короїд». Що являє собою «короїд»? Це декоративна, композитна штукатурка - білий порошок, з дрібними камінчиками-гранулами. Від розміру гранул залежить кінцевий вид малюнка. Зазвичай використовують короїд за розміром гранули.
Дана штукатурка зроблена на основі мінерального в'яжучого компонента - звичайний кварцовий пісок або замінюється мінеральним наповнювачем і невеликою кількістю полімерних компонентів. Це робить короїд легким, зменшує навантаження на стіни. Ударостійка, паропроникна, гідрофобна і морозостійка штукатурка придатна для внутрішніх та зовнішніх робіт. «Короїд» вважається екологічно безпечним покриттям, він стійкий до впливу відкритого вогню і не виділяє шкідливих компонентів при температурному впливі. Довговічність «короїда» дозволяє йому практично не піддаватися руйнувань протягом довгого періоду часу. Вона не змивається опадами, не схильна до руйнівної дії цвілі, не дає усадки в процесі затвердіння. Основним кольором штукатурки є білий, але вона легко забарвлюється в будь-який необхідний відтінок акрилової, водоемульсійною фарбою з додаванням колеру. При цьому фарба практично не змивається і не блякне. Загалом, вибираючи «короїд» для обробки будинку, ви отримуєте чудовий матеріал, який простий в нанесенні, стійкий, міцний і довговічний.

Переглядів: 230 | Додав: Yagotyncpto | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: