розробки
Проєкт «Традиційна випічка у Великій Британії»
Біологічні методи захисту сільськогосподарської продукції
Урок історії "Історична постать – Михайло Грушевський"
Урок з фізики та астрономії. Атомне ядро.
Ернест Хемінгуей, 1899-1961 р.
Михайло Коцюбинський. Життя і творчість.
Ліна Костенко, Історичний роман у віршах «Маруся Чурай»
Урок виробничого навчання "Приготування натуральної січеної маси та напівфабрикатів з неї"
Всесвітня історія, урок-презентація по темі "Основні напрямки НТР в другій половині ХХ ст."
Урок виробничого навчання "Приготування пиріжків печених"
Алгебра, урок-презентація по темі "Показникова функція, її властивості та графік"
Всесвітня історія, урок-презентація по темі "Основні ідеї й течії розвитку культури" 10 кл.
Всесвітня історія: "Холодна війна"
Історія України: "Утворення СРСР"
Біологія та екологія, урок-презентація по темі "Старіння та смерть клітин"
Презентація "Розумний світильник"
Презентація "Пийте діти молоко"
Презентація "Біотехнологія і хлібопечення"
Презентація "Венеціанська штукатурка"
Презентація "Відкритий урок з фізики"
Презентація "Ми нащадки тих, хто пережив голодомор"
Презентація "Психологія кольору"
Презентація "Його величність хліб"
Презентація "Здорова нація - здорове харчування"
Презентація "Хліб - всьому голова"
Презентація "Математика в будівництві"
Презентація "Традиційна випічка у Великій Британії"
Презентація "Обрядові страви української кухні"
Презентація "Хліб в українській обрядовості"
Система уроків за творчістю Бальзака
Урок виробничого навчання за професією кондитер 3 розряд
Урок виробничого навчання: Хімічний аналіз молока і молочних продуктів
Урок з англійської мови: "HEALTHY WAY OF LIFE"
Англійська мова - тести граматика
Використання інноваційних технологій на уроках виробничого навчання в ПТНЗ
Застосування групових форм навчання на уроках фізики
Проектна робота на уроках англійської мови
Урок-дослідження. Правопис слів із ненаголошеними голосними
Урок віртуальна екскурсія з елементами бесіди
Украінська лі-ра урок літературна композиція 2019
Складні випадки правопису м’якого знака й апострофа
Олімпіадні завдання спецтехнологія зварювальних робіт. Модуль ЕРЗ-2.1-2.2
Методична розробка уроку на тему приготування тіста дріжджовго безпарним способом і вирбів з нього
Відкритий урок по приготуванню вареників