Меню сайту
Ми в YouTube
Абітурієнту - 2021
Лаборант ХБА
Відеопрезентація
Ми у Фейсбуці
Корисні посилання








Приват БАНК-24
Календар
«  Грудень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наші координати
07700, Київська область, м.Яготин, вул.Київська, 6. тел. (04575)4-11-64;
E-mail: yagotincpto@ukr.net
Погода в Яготині

розробки

 

Проєкт «Традиційна випічка у Великій Британії»

Біологічні методи захисту сільськогосподарської продукції

Урок історії "Історична постать – Михайло Грушевський"

Урок з фізики та астрономії. Атомне ядро.

Ернест Хемінгуей, 1899-1961 р.

Михайло Коцюбинський. Життя і творчість.

Ліна Костенко, Історичний роман у віршах «Маруся Чурай»

Урок виробничого навчання "Приготування натуральної січеної маси та напівфабрикатів з неї"

Всесвітня історія, урок-презентація по темі "Основні напрямки НТР в другій половині ХХ ст."

Урок виробничого навчання "Приготування пиріжків печених"

Алгебра, урок-презентація по темі "Показникова функція, її властивості та графік"

Всесвітня історія, урок-презентація по темі "Основні ідеї й течії розвитку культури" 10 кл.

Всесвітня історія: "Холодна війна"

Історія України: "Утворення СРСР"

Біологія та екологія, урок-презентація по темі "Старіння та смерть клітин"

Презентація "Гайкокол"

Презентація "Висівний апарат"

Презентація "Прилад КИ-1097"

Презентація "Розумний світильник"

Презентація "Пийте діти молоко"

Презентація "Біотехнологія і хлібопечення"

Презентація "Венеціанська штукатурка"

Презентація "Відкритий урок з фізики"

Презентація "Ми нащадки тих, хто пережив голодомор"

Презентація "Дім моєї мрії"

Презентація "Психологія кольору"

Презентація "Його величність хліб"

Презентація "Здорова нація - здорове харчування"

Презентація "Хліб - всьому голова"

Презентація "Математика в будівництві"

Презентація "Рецепти хліба"

Презентація "Традиційна випічка у Великій Британії"

Презентація "Обрядові страви української кухні"

Презентація "Хліб в українській обрядовості"

Система уроків за творчістю Бальзака

Урок виробничого навчання за професією кондитер 3 розряд

Урок виробничого навчання: Хімічний аналіз молока і молочних продуктів

Урок з англійської мови: "HEALTHY WAY OF LIFE"

Англійська мова - тести граматика

Використання інноваційних технологій на уроках виробничого навчання в ПТНЗ

Застосування групових форм навчання на уроках фізики

Використання тестів для перевірки засвоєних знань на уроках професійно - теоретичної підготовки (професія ,,Електрозварник ручного зварювання,,)

Проектна робота на уроках англійської мови

Урок-дослідження. Правопис слів із ненаголошеними голосними

Урок віртуальна екскурсія з елементами бесіди

Украінська лі-ра урок літературна композиція 2019

Складні випадки правопису м’якого знака й апострофа

Олімпіадні завдання спецтехнологія зварювальних робіт. Модуль ЕРЗ-2.1-2.2

Методична розробка уроку на тему приготування тіста дріжджовго безпарним способом і вирбів з нього

Грушевський урок-презентація

The theme  “National Cuisine”

Відкритий урок по приготуванню вареників