Меню сайту
Ми в YouTube
Абітурієнту - 2021
Лаборант ХБА
Відеопрезентація
Ми у Фейсбуці
Корисні посилання
Міністерство освіти і науки України
Приват БАНК-24
Календар
«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наші координати
07700, Київська область, м.Яготин, вул.Київська,6. тел.0961506213;0661684696 E-mail:yagotincpto@ukr.net
Погода в Яготині
Головна » 2020 » Січень » 29 » "Київщина кулінарна : традиції та сучасність"
19:16
"Київщина кулінарна : традиції та сучасність"

Хоч турботи не малі
Вже ковбаска  на столі
 Раді ми гостей вітати,
 Кращий досвід передати.


   Учні Яготинського центру професійно-технічної освіти, які навчаються за професією "Кухар, кондитер" запросили всіх на  пошуково - інформаційний  проект "Київщина кулінарна: традиції та сучасність".

 Вони зазначили:
- в українській кухні  безліч рецептів домашніх ковбас, з найрізноманітнішими  начинками,  тут  величезний простір для кулінарної творчості. Творча група на чолі з методистом  Жмурою О.І. за участю майстрів виробничого навчання Євсович О.М., Надточій С.М., Тюпа Р.М., Кулікова В.П. та учнів поділилися  оригінальним  давнім  рецептом картопляних ковбас, які приготували за своїм вишуканим рецептом.

Переглядів: 263 | Додав: Yagotyncpto | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: