Головна »
2020 »
Січень »
29 » "Київщина кулінарна : традиції та сучасність"
19:16 "Київщина кулінарна : традиції та сучасність" |
Хоч турботи не малі
Вже ковбаска на столі
Раді ми гостей вітати,
Кращий досвід передати.
Учні Яготинського центру професійно-технічної освіти, які навчаються за професією "Кухар, кондитер" запросили всіх на пошуково - інформаційний проект "Київщина кулінарна: традиції та сучасність".
Вони зазначили:
- в українській кухні безліч рецептів домашніх ковбас, з найрізноманітнішими начинками, тут величезний простір для кулінарної творчості. Творча група на чолі з методистом Жмурою О.І. за участю майстрів виробничого навчання Євсович О.М., Надточій С.М., Тюпа Р.М., Кулікова В.П. та учнів поділилися оригінальним давнім рецептом картопляних ковбас, які приготували за своїм вишуканим рецептом. |
Переглядів: 263 |
Додав: Yagotyncpto
| Рейтинг: 0.0/0 |