Меню сайту
Ми в YouTube
Абітурієнту - 2021
Лаборант ХБА
Відеопрезентація
Ми у Фейсбуці
Корисні посилання
Міністерство освіти і науки України
Приват БАНК-24
Календар
«  Квітень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Наші координати
07700, Київська область, м.Яготин, вул.Київська,6. тел.0961506213;0661684696 E-mail:yagotincpto@ukr.net
Погода в Яготині
Головна » 2021 » Квітень » 27 » методи дослідження мікроорганізмів
07:30
методи дослідження мікроорганізмів

   Враховуючи, що мікробіологічні процеси впливають на вихід і якість готової продукції, особлива увага повинна приділятися мікробіологічному контролю на виробництві харчової продукції. В задачі мікробіологічного контролю входить виявлення шляхів проникнення мікроорганізмів на виробництво; місця скупчення і ступінь розмноження їх на окремих ділянках виробництва; розробка міроприємств по запобіганню розвитку мікрофлори; доведення до мінімуму втрат продукції, які викликаються діяльністю мікроорганізмів, а також створення умов для виготовлення продукції високої якості, які задовольняють потребам міжнародних бактеріологічних стандартів.

Переглядів: 100 | Додав: Yagotyncpto | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: